CARDCRET Flipbook PDF

Vi har udviklet en unik og komplet brancheløsning til betonindustrien. Her kan du læse mere om CARDCRET løsningen.

30 downloads 100 Views 12MB Size

Recommend Stories


Porque. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial ::
Porque tu hogar empieza desde adentro. www.avilainteriores.com PDF Created with deskPDF PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Avila Interi

EMPRESAS HEADHUNTERS CHILE PDF
Get Instant Access to eBook Empresas Headhunters Chile PDF at Our Huge Library EMPRESAS HEADHUNTERS CHILE PDF ==> Download: EMPRESAS HEADHUNTERS CHIL

Story Transcript

EN UNIK & KOMPLET BRANCHELØSNING TIL

BETONINDUSTRIEN • Re-board ® udsparinger har erstattet træ

• Branchestandarder og skræddersyede løsninger

• Bedre arbejdsmiljø og produktionsøkonomi

• Stabil produktion med leveringsgaranti

• CARDCRET Software gør det nemt ude i produktionen

• Optjen rabat med dit fraskær

1

CO2-BESPARENDE LETVÆGTSPLADE SIKRER GODT ARBEJDSMILJØ OG BEDRE PRODUKTIONSØKONOMI

2

Cutting Edge in Large Scale

RE-BOARD® UDSPARINGER HAR ERSTATTET TRÆ Sammen med CARDCRET har PMH Systems udviklet en unik brancheløsning til betonindustrien. Stort set alt træ elimineres fra produktionen og erstattes med Reboard®. Det er en kæmpe gevinst på CO2-regnskabet og gør samtidig en stor forskel for medarbejderne. Brancheløsningen giver nemlig færre tunge løft og bevægelser op og ned ad bordene ved produktionen, ligesom træaffald er elimineret på gangene. Produktionshastigheden øges, og det åbnes op for flere unikke konstruktionsmuligheder.

FORBEDRET PRODUKTIONSØKONOMI Udsparingerne produceres hurtigt og effektivt med CARDCRET softwaren og CNC-udstyr med høj præscision. Det gør det muligt at høste fordelene ved Re-board letvægtspladen konkurrencedygtig m2 pris, samtidigt med at medarbejdere frigøres til andet og mere specialiserede opgaver.

HURTIGERE FRIGØRELSE AF STØBEBORDET Om den lavere belægning af formbordet omsættes til at øge produktionen eller skåne jeres medarbejder er op til jer. Reboard-udsparingerne kan forkorte intervallet imellem støbningerne fordi betonelementet kan løftes fra bordene før afformning af udsparingerne. Dermed frigøres bordene hurtigere til næste støbning, ligesom tidsforbruget på at fjerne træaffald på gangene også er elimineret.

HALVERET AFFORMNINGSTID Udsparingerne kan håndteres af én mand fordi vægten er reduceret. Materialet udvider sig ikke under behandling, og de er derfor nemme at fjerne. Eventuelle rester fjernes nemt med en hobbykniv.

HURTIGERE MONTERING Re-board® er nemt at arbejde med. Én mand kan løfte og montere alle udsparinger alene. Det giver et bedre arbejdsflow med færre afbrydelser, ligesom bevægelser op og ned ad bordene ved produktionen er væsentligt reduceret.

3

SOFTWARE GØR DET NEMT UDE I PRODUKTIONEN Med CARDCRET-softwaren er der taget hånd om hele processen bag produktionen i form af tegninger og konvertering til formene, som der støbes i. Det skal give mening i produktionen, og softwaren gør det enkelt for medarbejderne at producere udsparingerne. Det avancerede computerprogram fodres med parametre på de enkelte emner, manuelt eller direkte fra CAD. Herefter optimeres produktionen på materialet. Alle emner mærkes tydeligt med produktionssted og tid.

TILBEHØR I sammenhæng med CARDCRET, er der udviklet forskelligt tilbehør der sikrer høj kvalitet, samt lavt materiale forbrug.

STØTTEBESLAG Til dør- og vinduesudsparinger benyttes de specialdesignede støttebeslag i aluminium. Den indbyggede 400 kg magnet sikrer udsparingens position.

SYSTEMMAGNETER Til fastgørelse af alle typer udsparinger. Magneten fastgøres nemt inde i kassen og fjernes nemt med det tilhørende værktøj.

4

Cutting Edge in Large Scale

FORUDINDSTILLET SOFTWARE Inden installationen gennemføres, uddannes superbrugere i software og CNC-udstyret. Ved implementering oplæres operatører on site i CARDCRET softwaren og i generel styring af CNC udstyret.

SEND DIT SKÆREJOB TIL SKÆREBORDET MED FÅ TRYK

5

MED LETVÆGTSUDSPARINGER ER DET MULIGT AT AFFORME EFTER ELEMENTREJSNING OG DERMED AFLASTE NATHOLDET.

6

Cutting Edge in Large Scale

DØR- & VINDUES UDSPARINGER Udsparinger til døre og vinduer består kun af fire stykker pap, suppleret af de specialudviklede hjørne- og støttebeslag, som fastgøres til formbordet med indbyggede magneter.

LUKKEDE KASSER & CYLINDERE Lukkede kasser og cylindere til brug for forskellige udsparinger. Udsparingen fastholdes nemt med plademagneter eller dobbeltklæbende tape afhængigt af formålet. De er desuden ideelle, hvor der er brug for en inderkerne, idet pappet er let at fjerne i forhold til andre faste kerner.

SKØRTEKASSER (STRITTERKASSER) Stritterkasser designet til toparmering. Huller i den rigtige højde og afstande skæres på maskinen. Kassen fastholdes med specialudviklede plademagneter. Det sikrer hurtig montering og præcis placering af armering.

RESALITTER (FORTANDINGER) Når det kommer til resalitter eller fortandingslåse til sammenstøbning af vægelementer er Re-board en god løsning. Med mulighed for at tilpasse låsenes hældning og bøjleantal pr. meter til netop jeres produktion, får i et let håndtérbart og bæredygtigt værktøj.

SPECIALUDSPARINGER Med få standarder og et væld af leverandører, af alt fra løfteanordninger til indmuringsløsninger, ved vi at der ofte kan være behov for at udvikle nye særudsparinger. Vores hold af konstruktører er altid klar til at udvikle nye udsparingstyper skræddersyet til jeres produktion, til glæde for både bundlinje, planlæggere og produktionsmedarbejdere. 7

8

VED HJÆLP AF 3-AKSET CNC-TEKNOLOGI OG EN INTUITIV BRUGERFLADE TILSKÆRES LETVÆGTSPLADERNE MED STOR PRÆCISION

Som enhver anden papkasse er udsparingen nem at håndtere og hurtig at folde til den endelige udsparing.

Hver enkelt udsparing er færdig når den forlader skærebordet og behøver hverken søm eller skruer for at kunne modstå trykket fra betonen.

Den oscillerende kniv ”saver” sig gennem materialet med 200 svingninger i sekundet mens en vinklet kniv gør det muligt at bukke materialet op til 90o

Cutting Edge in Large Scale

Med en garanteret nøjagtighed på 0,1 mm er i sikret en høj kvalitet af det endelig element med CNC-skårede udsparinger.

TRÆNING AF OPERATØRER SOM DIN SYSTEM-LEVERANDØR SIKRER VI AT I ER KLÆDT PÅ TIL AT BETJENE UDSTYRET FRA DAG 1. Allerede inden vi installerer udstyret i jeres produktion gennemgår en række af jeres medarbejdere et operatørkursus med en af vores kompetente undervisere. Det er med til at sikre jer mod fejlbrug og ikke mindst med til at give jeres medarbejdere en forståelse for den teknologi de til daglig kommer til at betjene. Som en del af operatørtræningen gennemgår jeres medarbejdere undervisning i CNC-teknologi, computerstyring, operatørfejlkilder og kvalitetsstandarder.

KAVER

KOMPETENCELØFT ER FREMTIDSSIKRING Som leverandør til industrien oplever vi en stigende interesse blandt produktionsmedarbejdere for de teknologier vi levere. Hvorfor ikke udnytte at I har investeret i CNC-udstyr? Med implementeringen af CNC-udstyr i jeres produktion kan vi tilbyde nøglemedarbejdere et udvidet kursus i CNC, CAD og CAM. I takt med at automatiseringen bliver en stadig mere rentabel investering, får i igennem os, mulighed for at tilbyde særligt interesserede medarbejdere et varigt kompetenceløft og klæde jeres folk på til fremtiden. Det gør jer til en mere attraktiv arbejdsplads og det gør det nemmere at tage næste skridt mod automatisering i produktionen. Som efteruddannelsestilbud tilbyder vi moduler i CNC-styring, maskinbetjening, generelt vedligehold, maskinforståelse.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

STYRINGER OG APPLIKATIONER

CAD/CAM PROGRAMMERING

PROCES- OG PRODUKTIONSOPTIMERING

9

Elementtegninger leveres fra teknisk afdeling

Udsparinger indtastes med mål og antal

CARDCRET® udregner antal plader og optimal udnyttelse

KASPER Skærekø oprettes og sendes til det CNC-styrede skærebord

Rå plader placeres på skærebordet

Udsparinger tilskæres automatisk med påtrykt information om dato, formbord og produktionshal

PROCESSEN Trin for trin

Rent afskær samles til direkte genbrug. Udsparinger transporteres

Udsparingen foldes og er klar til indplacering på formbordet

Færdige letvægtsudsparinger indplaceres let og fikseres med systemmagneter

10

Cutting Edge in Large Scale

100% OPPETID MED SERVICEAFTALE Som jeres systemleverandør sørger vi for at klæde jeres tekniske vedligeholdelsesteam på til at holde jeres udstyr kørende i hverdagen. Som en del af jeres serviceaftale kan i forvente faste besøg fra vores dygtige teknikere til periodiske serviceeftersyn. Vi uddanner desuden jeres folk i basalt vedligehold og sikre at jeres team er klædt på til at skifte de mest vitale dele af jeres CNCudstyr hvis uheldet er ude. Derudover er vi bevidste om jeres vilkår som leverandør til byggebranchen. Af den grund (og takket være cloudbaseret lagring af jeres skærejobs) er vi i stand til at overtage jeres udsparingsproduktion med ultra kort varsel. Med et reservedelslager i både Ringsted og Hamborg kan vi med kort varsel desuden rekvirere og installere nye komponenter så i er oppe og køre hurtigt og effektivt.

3

VÆLG MELLEM

SERVICE KLASSER F3 F2 F1

Udvidet garantiSupportSoftware

8 timers tilkaldPartnerfordeleSikrer udvidet garanti, som specificeret ved indgåelse af købsaftale.

Fuld adgang til tekniker- og software support. Fri adgang til telefon og fjernsupport.

Gratis opdatering af firmware og software.

Præventiv service

Vedligeholdelsesplan og forebyggende servicebesøg af certificeret tekniker i fast interval hver 6. måned: Test, justering, kalibrering, smøring og rengøring. Alle udgifter i forbindelse med servicebesøget, herunder transporttid og rejseomkostninger er indeholdt i aftalen.

Prioritetsstatus ved nødreparationer og levering af reservedele. Serviceteknikeren kører indenfor 8 arbejdstimer efter tilkald.

10% rabat på reservedele og adgang til prisattraktive renoverede reservedele.

Kørsel og indkvartering inkl. Kørsel og indkvartering tilknyttet reparationer inkluderet.

Teknikertimer ved tilkald inkl.Reservedele inkluderetTeknikertimer tilknyttet reparationer inkluderet.

Alle reservedele tilknyttet reparationer er inkluderet.

SÆRLIGT FOR ARISTO Cutterhoved til rådighed ved nedbrud

Efter regning, ekskl. reparation af eget udstyr.

Udlån af cutterhoved inkl. Ekskl. reparation af eget udstyr.

✔ ✔ 11

SKAL DET VÆRE STÆRKT SKAL DET VÆRE RE-BOARD JAKOB

CO2 UDLEDNING Ved produktion af 1 m2 16 mm plade Re-board

Spånplade

0,7 kg

6 kg

Cradle to Gate-emissioner. James B. Wilson. Livscyklusopgørelse af fiberplader og spånplader med middel tæthed i form af ressourcer, missioner, energi og kulstof. April 2009

MINI-STOL I 10 MM RE-BOARD

12

Cutting Edge in Large Scale

BOMSTÆRK MED 1/5 TRÆ STYRKEN SIDDER I DEN PATENTEREDE KERNE Re-board er et stærkt og let konstruktionsmateriale i træfibre som findes i flere forskellige pladetyper og tykkelser fra 5 – 16 mm. Re-board har vist sig anvendelige i mange forskellige brancher og industrier, hvor det allerede nu erstattet mere miljøtunge materialer som MDF, spånplader, opskummet PVC o. lign. Letvægtspladen Re-board kan formes, skæres og foldes til støbeforme, indpakning, understøttelse, afdækning og lignende funktioner, som tidligere traditionelt er blevet udført i MDF eller spånplade.

100% GENANVENDELIGT INTET SPILD 85% af papiret i Re-board® Premium er produceret fra jomfrufibre, som kan genanvendes helt op til 25 gange. Selvom pladerne, når de blandes med andre papirbaserede materialer i genvindingsprocessen, øger den overordnede kvalitet af det genanvendelige output, kan du som Circular Service Partner være med til at sikre, at fibrenes egenskaber udnyttes fuldt ud. Og det betaler sig, for vi giver dig en højere pris pr. tons. Læs mere på bagsiden.

FSC CERTIFICERET HELE VEJEN Re-board® er FSC certificeret fra vugge til vi overdrager den til fragtmanden. Råmaterialet er udelukkende fra bæredygtigt Nordisk skovbrug, og selve papirmassen produceres på FSC certificeret papirmølle. Pladen produceres på Re-board Technology’s egen FSC certificerede papirfabrik. PMH Systems har egen FSC certificering så kæden er sikret dokumenteret hele vejen.

13

STABILT MATERIALEFLOW, BUFFERLAGER & BACKUP PRODUKTION

14

Cutting Edge in Large Scale

EN TRYG, STABIL PRODUKTION MED LEVERINGSGARANTI STABILT MATERIALEFLOW BASERET PÅ FORECAST Det er vores dedikerede medarbejderes fornemmeste opgave at yde sikkerhed for oppetid i produktionen, ved kontinuerlig levering af den aftalte mængde Re-board materiale. Ud fra forecast sikres faste leverancer direkte fra pladeproducenten til produktionsfaciliteterne.

BUFFERLAGER CENTRALT PÅ SJÆLLAND Vi tør godt garantere at produktionen altid kan få adgang til nødvendigt materiale, også selvom forecast har været for konservativ. På vores eget lager i Ringsted, centralt på Sjælland, har vi nemlig plads til mere end 39.000 plader, svarende til 75 fulde vogntræk. Her står altid paller klar til lastning, som kan afsendes med få timers varsel.

BACKUP PRODUKTION CENTRALT PÅ SJÆLLAND I PMH Systems & Service er vi lige så meget realister som vi er entusiaster. Vi ved at når et produktionsapparats udbytte maksimeres, vil der ske nedbrud. Langt de fleste kan vores serviceteam løse on site med det samme, men i sjældne tilfælde kræves særlige reservedele med leveringstid. Det har vi taget højde for ved at etablere produktionsfaciliteter på vores adresse i Ringsted, som altid står til rådighed for backup produktion.

15

DIT AFFALD ER PENGE VÆRD MED OS SOM PARTNER ER MATERIALET KUN TIL LÅNS PMH Systems A/S er jeres Circular Service Partner. Vi sørger for at ressourcen som er overdraget til jer, bliver indhentet efter endt brug og genanvendt. Som din leverandør af Re-board indrømmer vi gerne at jeres affald er

en ressource. Det betyder at vi alle skal sørge for at udnytte den bedst muligt, men også at Re-board stadig har værdi når det ”bare” er affald hos jer. Derfor modregner vi altid affaldsværdien på nye ordre. Som Circular Service Partner vil vi være lige så skarpe på end of life som på resten af Re-boards egenskaber. Derfor er vi naturligvis en lige så stor del af materialets liv efter brug som da vi leverede det til jer i begyndelsen.

LÆS MERE OM CARDCRET

DISTRIBUTION TIL DANMARK, NORGE OG SVERIGE +45 57 67 20 23 [email protected] pmhsystems.dk

16

Huginsvej 8 DK-4100 Ringsted VAT 33774745

Cutting Edge in Large Scale

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2024 MYDOKUMENT.COM - All rights reserved.