LETOK FINALEN 06-19.09.2022 Flipbook PDF

LETOK FINALEN 06-19.09.2022
Author:  T

55 downloads 130 Views 183MB Size

Recommend Stories


Porque. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial ::
Porque tu hogar empieza desde adentro. www.avilainteriores.com PDF Created with deskPDF PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Avila Interi

EMPRESAS HEADHUNTERS CHILE PDF
Get Instant Access to eBook Empresas Headhunters Chile PDF at Our Huge Library EMPRESAS HEADHUNTERS CHILE PDF ==> Download: EMPRESAS HEADHUNTERS CHIL

Story Transcript

КОЛБАСИ со сирење и сланина 220гр. RADATZ

-20%

КОЛБАСИ со сирење мини 220гр. RADATZ

163,211,-

-20%

165,-

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ EДИНСТВЕНО ДОСТАПНИ ВО

КОЛБАСИ микс за скара 400гр. RADATZ

207,-

-20%

279,-

КОЛБАСИ виенски со сирење 300гр. RADATZ

347,-

КОЛБАСИ со сирење лути 330гр. RADATZ

-21%

179,-

-20%

227,-

213,-

КОЛБАСИ bratwurzel 300гр. RADATZ

267,-

-20%

165,207,-

КОЛБАС трилоски благ 40гр. HANDL

КОЛБАС димен 90гр. HANDL

-10%

74,-

-10%

145,-

82,-

162,-

ШПЕК трилоски слабина 100гр. HANDL

-10%

179,199,-

-10%

145,162,-

ШПЕК трилоски шунка 100гр. HANDL

-10%

175,195,-

КОЛБАС димен со зачин 90гр. HANDL

ШПЕК трилоски сланина 100гр. HANDL

-10%

175,195,-

СИРЕЊЕ со рузмарин 120гр. WYNGAARD

-22%

229,293,-

СИРЕЊЕ со црн бибер 150гр. WYNGAARD

-19%

СИРЕЊЕ со сушен домат 150гр. WYNGAARD

179,220,-

-19%

179,220,-

СИРЕЊЕ со сенф 150гр. WYNGAARD

-19%

179,220,-

СИРЕЊЕ red pesto 1кг. LANDANA

-24%

889,1137,-

СИРЕЊЕ green pesto 1кг. LANDANA

-24%

859,1137,-

СИРЕЊЕ maasdam 1кг. LANDANA

-23%

499,599,-

СИРЕЊЕ 1000дена зреено 1кг. LANDANA

-24%

999,1331,-

СИРЕЊЕ козјо со чили 1кг. LANDANA

-25%

899,1198,-

СИРЕЊЕ козјо со мед и мајчина душица 1кг. LANDANA

-23%

999,1297,-

СИРЕЊЕ топено со ореви LANDANA

-19%

759,938,-

СИРЕЊЕ со тартуф LANDANA

-19%

1399,1735,-

СИРЕЊЕ козјо зреено LANDANA

-27

1099,1497,-

СИРЕЊЕ козјо со шумско овошје LANDANA

-27%

1099,1497,-

СИРЕЊЕ топено со маслинка и домат LANDANA

-19%

689,838,-

СИРЕЊЕ wassabi LANDANA

-21%

899,1138,-

-21%

СИРЕЊЕ Плаво LANDANA

-21%

1299,1646,-

СИРЕЊЕ 500дена зреен LANDANA

-23%

799,1036,-

СИРЕЊЕ топено со сенф LANDANA

-21%

659,838,-

БОМБОЊЕРА чоколадни школки 250гр. EXCELCIUM

БОМБОЊЕРА cherry 132гр. CUPIDO

-13%

-14%

125,-

119,-

143,-

139,-

ЧОКОЛАДО со лешник 100гр. SWISS ALPS

ЧОКОЛАДО темно 100гр. SWISS ALPS

-15%

-11%

55,-

49,-

65,-

55,-

ПИВО со вкус на текила 0,33л. CARDOSA

-16%

42,50,-

ПИВО 0,33л. CARDOSA

-19%

39,48,-

-14%

99,115,-

ТУНА во саламура 160гр. ROSA DEI VENTI

-10%

89,99,-

МЛЕКО 6% м.м. 1л. HOLLAND JERSEY

-14%

99,115,-

ПУКАНКИ со сончогледово масло 100гр. PATA PATATINE

КАФЕ 100% арабика 250гр. SAQUELLA

-14%

-13%

59,-

259,-

68,-

299,-

КРОАСАН какао 80гр. DOLCE

-12%

22,25,-

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ EДИНСТВЕНО ДОСТАПНИ ВО

ЧИПС чоколаден 125гр. HAMLET

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ EДИНСТВЕНО ДОСТАПНИ ВО

БРАШНО кокосово 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-23%

79,103,-

ВАФЛИ со мед 175гр. GREEN ORGANIC

-18%

139,-

ШЕЈК протеински био 500гр. DRAGON SUPERFOODS

169,-

-22%

699,-

ТРЕВА пченична 150гр. DRAGON SUPERFOODS

896,-

-19%

БАДЕМ Протеин 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-23%

299,386,-

249,-

ШЕКЕР кокосов 250гр. DRAGON SUPERFOODS

309,-

БРАШНО бадемово 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-18%

169,-

-18%

289,-

205,-

352,-

КАКАО во прав 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-19%

199,247,-

ВОДА кокосова 350мл. SMART ORGANIC

КВАСЕЦ органски 100гр. DRAGON SUPERFOODS

-23%

229,297,-

-23%

159,206,-

МАСЛО кокосово 1л. DRAGON SUPERFOODS

ЧОКОЛАДО парчиња млечно био 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-22%

-28%

599,-

209,-

772,-

289,-

КАКАО зрна кршени 200гр. DRAGON SUPERFOODS

ПРОТЕИН ориз 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-22%

269,-

-19%

344,-

279,343,-

ХЛОРЕЛА во прав 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-25%

409,544,-

ЧОКОЛАДО бело био 200гр. DRAGON SUPERFOODS

ШЕЈК протеински супер микс 500гр. DRAGON SUPERFOODS

-19%

219,-

-23%

270,-

699,907,-

КАКАО зрна цели 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-22%

269,344,-

ПРОТЕИН од грашок 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-23%

189,244,-

ЧОКОЛАДО парчиња темно био 200гр. DRAGON SUPERFOODS

-24%

219,289,-

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ EДИНСТВЕНО ДОСТАПНИ ВО

НАПИТОК од бадем со шеќер од грозје 1л. MAND`OR

-12%

149,169,-

НАМАЗ од бадем 240гр. CREM`OR

-21%

179,219,-

НАПИТОК со калциум и бадем 1л. MAND`OR

-11%

115,-

НАПИТОК бадем без шекер 1л. MAND`OR

129,-

-12%

НАМАЗ од ф`стак 240гр. CREM`OR

109,-

НАПИТОК со бадем, лешник и ф`стак 1л. MAND`OR

124,-

НАПИТОК bio бадем без шеќер 1л. MAND`OR

-11%

133,-

-21%

229,289,-

-12%

119,-

149,-

135,-

ГРИСИНИ со житарки 100гр. SOLEO

-26%

25,34,-

ГРИЦКИ микс 200гр. SOLEO

-27%

38,-

СТАПЧИЊА пикант 60гр. SOLEO СТАПЧИЊА со сланина 200гр. SOLEO

52,-

-29%

42,59,-

СТАПЧИЊА со сланина 60гр. SOLEO

-50%

12,24,-

СТАПЧИЊА со сирење и кромид 60гр. SOLEO

-38%

10,16,-

- 45%

12,22,-

ПЕЧЕНИЦА

ПЛЕШКА

КОЛБАСИ

РЕБРО/ РЕБРО ШПИЦ

димена 1кг.

скараџиски 1кг.

1кг.

1кг.

З

А МР

О

290,-

ЗА

МР ЗН О

-16%

ВЕ Ж

255,-

259,-

312,-

317,-

МЕДАЉОНИ пилешки со кашкавал 500гр. PERUTNINA PTUJ

ФРИТЕСИ панирани 350гр. CEKIN

-20%

ПИЛЕШКИ ГРАДИ 1кг. NEOPLANTA

САЛАМА посебна 400гр. PERUTNINA PTUJ

-25%

525,-

-12%

235,-

700,-

ВЕ Ж

232,-

227,-

-25%

С

185,-

196,-

КУЛЕН 1кг. NEOPLANTA

ВЕ Ж

-18%

-18%

-14%

250,-

С

99,-

305,-

112,-

100

100

10

10

СУВОМЕСНАТ МИКС далматински 300гр. PIVAC

-28%

ПРШУТА далматинска 100гр. PIVAC

-24%

147,193,-

329,458,-

ШУНКА мисиркина deluxe 100гр. CEKIN

-18%

75,92,-

О

209,-

АТ

КОПАНИ кратки 1кг. CEKIN

КОПАНИ мисиркини 1кг. VINDIJA

О

225,-

369,-

С

АТ

-22%

329,-

ПИЛЕ gavelino 1кг. CEKIN

ЗН

ЗА

РЗ Н АТО

-11%

М

ПИЛЕ griller 1кг. CEKIN

О

ПИЛЕШКИ СТЕК 1кг. TINEX

КАШКАВАЛ козји 1кг. CAPRODUR

СИРЕЊЕ сино 100гр. VINDIJA

КАШКАВАЛ edamer 350гр. BAVARIA

-27%

885,-

-23%

-22%

109,-

169,-

1207,-

141,-

216,-

КЕФИР 3.5%м.м. 1кг. `Z BREGOV

-26%

84,113,-

НАМАЗ грчки 150гр. VIOLIFE

НАМАЗ сирен 200гр. `Z BREGOV

-22%

-23%

95,-

81,-

122,-

105,-

ЈОГУРТ овошен 115гр. ZOTT НАПИТОК протеински 500мл. `Z BREGOV

ПРОТЕИН 250мл. EHRMANN

-24%

59,-

-20%

-33%

16,24,-

59,81,-

ПУДИНГ 115гр. ZOTT

-29%

15,21,-

109,-

ТОРТИЦА 36.3гр. KINDER

-33%

29,43,-

-22%

49,63,-

-27%

136,-

78,-

ПУДИНГ протеин 200гр. EHRMANN

ЈОГУРТ овошен 400гр. ZOTT

ЧОКОФРЕШ 41.6гр. KINDER

-32%

42,62,-

СЛАДОЛЕД 480мл. MILKA

СЛАДОЛЕД 360гр. NIRVANA

-62%

-62%

99,-

СЛАДОЛЕД

47гр. TWIX

460мл. HÄАGEN DAZS

60,-

15,-

259,-

СЛАДОЛЕД

30,-

-50%

99,-

259,-

-50%

СЛАДОЛЕД 70мл. CERMAT

-50%

205,406,-

30,-

ПОГАЧИЦИ мини 1кг. ЖИТО ЛЕБ

-25%

136,182,-

ЛЕПЧИЊА 4/1 VIVA

-26%

65,-

ЛЕБ грахам 470гр. ЖИТО ЛУКС

-23%

48,62,-

МАЈОНЕЗ 750мл. DIJAMANT

-22%

119,152,-

88,-

МАЈОНЕЗ

СЕНФ

263гр. THOMY

700гр. THOMY

-23%

67,87,-

-25%

179,240,-

50 5

ТУНА парче во маслиново масло 4x80гр. EVA

СОС 250мл. SPAK

РИБА скуша филети 170гр. EVA

100 10

-17%

-24%

-23%

185,-

84,-

68,-

222,-

88,-

110,-

ПАШТЕТА 95гр. PODRAVKA

ПАШТЕТА 75гр. CARNEX

-23%

37,48,-

-14%

30,35,-

ГРАШОК замрзнат 900гр. ПЕКАБЕСКО

-30%

69,99,-

БОРАНИЈА зелена замрзната 450гр. FRIKOM

-29%

56,79,-

ГРАШОК 200гр. BONDUELLE

-19%

44,54,-

ЈАГОДА замрзната 400гр. FRIKOM

-28%

118,164,-

НАРЕЗОК говедски 150гр. PODRAVKA

-22%

69,89,-

ПЧЕНКА блага 425мл. BONDUELLE

-18%

55,67,-

ЗАКУСКА 490гр. GURMANO

-18%

199,244,-

50 5

ПИПЕРКИ црвени печени 490гр. GURMANO

50

ЗАЧИН 110гр. KOTANYI

5

-22%

-34%

104,-

59,-

133,-

89,-

СОЛ калиумова 350гр. ХРАНА И ВИНО

СУПА 52гр. PODRAVKA

-34%

-30%

59,-

37,-

89,-

53,-

СОНЧОГЛЕД пржен 200гр. MOGUY

БАДЕМИ 90гр. TADIM

-32%

-26%

39,-

135,-

57,-

182,-

ЗАЧИН за тестенини 60гр. MAGGI

-33%

34,51,-

СУПА алпска 47гр. MAGGI

-33%

36,54,-

Ф`СТАЦИ 90гр. TADIM

-24%

119,156,-

ОРЕВИ индиски 75гр. TADIM

-22%

-30%

52,-

115,148,-

74,-

МИКС АПЕТИСАНИ 100гр. MOGUY

-31%

79,114,-

БАДЕМИ сирови 100гр. MOGYI

ЧИПС 150гр. CHIPSY

-10%

ПУКАНКИ со сол 3x100гр. PALOMITAS

69,-

ПУКАНКИ 100гр. CLIPSY

-18%

77,-

65,-

-29%

25,35,-

79,-

100 10

ПУКАНКИ солени 100гр. TAZE

-17%

39,47,-

КРЕКЕРИ 150гр. CROCO

-19%

ГРИЦКИ 250гр. JOSH

-22%

ФЛИПС 250гр. VITAMINKA

-13%

БОНБОНИЕРА 178гр. MIESZKO

204,-

43,-

БРУСКЕТИ 70гр. MARETTI

БОНБОНИЕРА 165гр. SORRY

179,-

35,-

50,-

35,-

-12%

-19%

39,-

39,48,-

СОЛЕНКИ 210гр. PARDON

-14%

48,-

40,-

-16%

205,244,-

56,-

300 30

БОНБОНИЕРА 337гр. LINDT

-16%

460,547,-

200 20

БОНБОНИЕРА 300гр. KRAŠ

БОНБОНИЕРА 250гр. MERCI

100 10

-13%

399,-

200

-10%

150 15

-13%

118,-

ЧОКОЛАДО 80гр. ROSHEN

ЧОКОЛАДО 220гр. KANDI

-22%

105,-

-15%

39,-

120,-

20

99,-

277,-

ЧОКОЛАДО 100гр. RITTER SPORT

200

-16%

20

249,-

457,-

БОНБОНИЕРА 125гр. TOFFIFEE

135,-

50,-

159,-

200 20

-22%

99,-25%

42,56,-

ЧОКОЛАДО 80гр. PIONIR

127,-

ЧОКОЛАДО 150гр. EVROPA

ЧОКОЛАДО dorina 250гр. KRAŠ

-16%

125,148,-

200 20 ЧОКОЛАДО бар 3x45гр. KIT KAT

-23%

-17%

25,30,-

ЧОКОЛАДО 50гр. SNICKERS

59,77,-

ЧОКОЛАДО со цел лешник 80гр. VITAMINKA

НАПОЛИТАНКИ чоколадни 500гр. KRAS

20

-18%

-14%

49,-

-15%

39,-

199,-

60,-

232,-

46,-

ЧОКОЛАДО темно 80гр. VITAMINKA

КРЕМ дуо 750гр. PODRAVKA

-15%

БИСКВИТИ 960гр. KRAS

200 20

-13%

255,-

255,-

КРОАСАН 62гр. KARUZO

ШТРУДЛА интегрална 240гр. MEDELA

300,-

292,-

-22%

-20%

25,-

52,-

32,-

65,-

БИСКВИТИ мелени 285гр. ZLATNI PEK

-13%

49,56,-

100 10

БИСКВИТИ мелени 250гр. PIONIR

-22%

35,45,-

200

200 20

МАФИНИ 300гр. KAVIS

-18%

79,96,-

ВАФЛИ ролери чоко лешник 150гр. APOLON

-20%

59,74,-

БИСКВИТИ plazma 600гр. BAMBI

-18%

165,201,-

ЧОКОЛАДО млечно 270гр. MILKA

ЧОКОЛАДО со цели лешници 250гр. MILKA

ЧОКОЛАДО noisette 270гр. MILKA

ЧОКОЛАДО strawberry cheesecake 300гр. MILKA

ЧОКОЛАДО карамел 300гр. MILKA

ЧОКОЛАДО oreo 300гр. MILKA

ЧОКОЛАДО triolade 280гр. MILKA

-18%

139,169,-

-18%

139,169,-

-18%

139,169,-

-18%

139,169,-

-18%

139,169,-

-18%

139,169,-

-18%

139,169,-

МУСЛИ малина и капина 600гр. VITALIA

-21%

НАПИТОК овесен 1л. BOOM BOX

СНЕГУЛКИ овесни 250гр. FUN FIT

159,202,-

-29%

139,-

-21%

196,-

30,38,-

-29%

25,35,-

-20%

КОЛАЧИ 176гр. TWINI

79,99,-

КАША овесна 60гр. BOOM BOX

ЧИПС од ориз 120гр. RICE UP КАША овесна 55гр. VITALIA

КОРФНЛЕКС 225гр. LINO

-26%

99,133,-

-18%

ПРАВ протеински од коноп 150гр. NATURA LIFE

45,55,-

-23%

-24%

385,-

22,-

503,-

29,-

35 БА Р

гр.

VITA

LIA

-19%

29,36,-

-21%

59,-

ЧОКО ролс 70гр. ROCKY ROLLS

75,-

С КЕК

и

ра л н т ег

ен с

о пр

оте

E ELLN гр. W 5 1 1 ин

ЧИПС од ориз 100гр. RICE CAKE

-18%

28,34,-

SS

-19%

КРЕМ од бадем 380гр. NATURA

-24%

319,420,-

35,43,-

-16%

99,119,-

БОНБОНИ чоколадни 45гр. M&M

-23%

27,35,-

БОНБОНИ играчка BUBBLE SHOOTER

-19%

339,421,-

45,-

45,-

58,-

-17%

-18%

-18%

49,-

ЛОКУМ чоколадиран 400гр. ЕВРОПА

КОЛАЧИ медено срце 150гр. PIONIR

КОЛАЧИ 150гр. ROMANSA

КОЛАЧИ 180гр. LEONA

55,-

55,-

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ со подарок играчка 35гр. LUCKY BOY

КРЕМ БАНАНИ мини 500гр. EVROPA

-17%

-15%

129,-

92,-

155,-

108,-

БОНБОНИ 100гр. PIONIR

БОНБОНИ гумени 80гр. KERVAN

-24%

-21%

19,-

30,-

25,-

38,-

МАСТИКИ 46/1 ORBIT

СТАПЧИЊА интегрални 160гр. ELEPHANT

-20%

92,115,-

-22%

69,89,-

50 5

ЧАЈ камилица 20гр. PODRAVKA

КАФЕ gold 200гр. INKAFE

-25%

-16%

43,-

235,-

57,-

281,-

КАФЕ минас 100гр. GOLDCAFE

-10%

45,50,-

КАФЕ минас 200гр. GOLDCAFE

-13%

85,98,-

КАФЕ еспресо 250гр. LAVAZZA

-12%

329,375,-

КАФЕ минас 200гр. DON CAFÉ

-24%

75,99,-

150 15

КАФЕ 50гр. NESCAFE

-17%

ВОДА негазирана 1.5л. LADNA

77,93,-

НАПИТОК какао 400гр. NESQUIK

-14%

144,168,-

200 20

23,-

КАФЕ традиционално 200гр. JACOBS

-39%

109,179,-

КАФЕ 100гр. NESCAFE

-15%

175,207,-

100 10

СОК негазиран праска 1л. NECTAR

СОК негазиран круша 1л. FRUCTAL

-15%

-11%

69,-

99,-

81,-

111,-

50

-15%

139,163,-

ЧАЈ ладен 1.5л. NESTEA

-19%

-17%

39,-

65,-

48,-

78,-

100

5

СОК негазиран аронија 700мл. FRUCTAL

СОК негазиран 1л. ESSE

10

100 10

СОК негазиран портокал 1л. FRUCTAL

-14%

129,150,-

100 10 ВИНО пенливо brut 75мл. BARON

-13%

199,228,-

СОК негазиран 1.5л. NEXT

-13%

55,63,-

ПИЈАЛAК енергетски 500мл. MONSTER

-18%

75,92,-

СОК газиран 1.25л. FANTA

-15%

45,53,-

ВИНО шприцер 330мл. TIKVES

-13%

35,40,-

ПИЈАЛAК алкохолен 275мл. SMIRNOFF

-17%

75,90,-

ЏИН тоник 500мл. SANGREAL

-15%

88,-

ПИЈАЛAК алкохолен 330мл. SANGREAL

ВИНО traminec 700мл. TIKVEŠ

-16%

69,82,-

-13%

465,536,-

104,-

ВИНО merlot 750мл. TIKVEŠ

-13%

405,464,-

100 10

РАКИЈА 700мл. GORDION

-16%

979,-

РАКИЈА десетка 700мл. PEKABESKO

-17%

1111,1342,-

ВИЊАК 1л. RUBIN

-10%

699,774,-

УЗО 2л. TSANTALI

-15%

888,1039,-

1160,-

500 1000 100

50

РУМ 700мл. CAPTAIN MORGAN

ЏИН 1л. MARASKA

-13%

-16%

458,-

629,-

524,-

747,-

ВОТКА 1л. MARASKA

-14%

399,464,-

БРЕНДИ ХО 0.7л. JP.CHENET

-11%

479,540,-

500 50

ЛИКЕР од јагода и крем 0.7л. BAILEYS

-11%

1255,1409,-

1000 100

ВИСКИ double black 0.7л. JOHNNIE WALKER

-11%

2333,-

ВИСКИ со кутија 0.7л. JOHNNY WALKER

-15%

869,1017,-

2630,-

1000 2000 200

100

ОБРОК за деца 200гр. LINO

-26%

КАША 190гр. PODRAVKA

99,133,-

-17%

57,69,-

ПЕЛЕНИ PAMPERS

1259,-

МАРАМЧИЊА влажни 3х72/1 VIOLETA

189,-

1000 100

ШАМПОН и ПЕНЛИВИО 400мл. BECUTAN

-25%

169,226,-

СЕТ ПАСТА за заби 75мл. + подарок ПАСТА за заби 100мл. COLGATE

129,-

ПОДАРОК

ШАМПОН за деца 500мл. JOHNSONS

-29%

129,182,-

131,146,-

ПАСТА за заби 75мл. PARОDONTAX

-27%

219,298,-

ТЕЧНОСТ за уста 500мл. LISTERINE

-28%

209,290,-

ФАРБА за коса MM BEAUTY

-31%

95,137,-

КРЕМА медицинска 50мл. LEK

-27%

73,100,-

ПАСТА за заби 75мл. ORAL B

ЧЕТКА за заби COLGATE

-24%

165,218,-

ШАМПОН за коса 1л. AFRODITA

-16%

99,118,-

ФАРБА за коса GARNIER

-22%

149,191,-

МАСКА за коса 450мл. AROMA

-18%

106,130,-

-29%

175,246,-

ШАМПОН за коса 360мл. HEAD & SHOULDERS

-17%

239,288,-

ФАРБА за коса SUBRINA

-28%

145,200,-

КРЕМА универзална 150гр. NIVEA

-19%

169,208,-

МЛЕКО за тело 400мл. NIVEA

БАЛЗАМ за усни 4.5гр. MELEM

-25%

БАЛЗАМ за усни 4.8гр. ROSAL

-19%

299,-

-19%

125,-

398,-

76,-

154,-

САПУН течен 750мл. NATURA

94,-

САПУН течен 300мл. + САПУН течен 300мл. PALMOLIVE

-14%

-5%

88,-

125,-

102,-

КУПКА за туширање 650мл. FELCE AZZURA

-15%

135,159,-

ГЕЛ за туширање 500мл. NIVEA

СЕТ

132,-

-26%

225,304,-

ТОАЛЕТНА ВОДА 100мл. LA RIVE

БРИЧ 3/1 BIC

-19%

-23%

288,-

335,-

356,-

436,-

БРИЧ 8/1 GILLETTE

БРИЧ 4/1 WILKINSON

-15%

389,-

-16%

458,-

219,261,-

- 40%

139,232,-

БРИЧ 8/1 SUPER MAX

ЛОСИОН за после бричење 100мл. BOXER

-18%

115,140,-

ВЛОШКИ секојдневни 10/1 NORMAL CLINIC

-25%

55,73,-

ВЛОШКИ секојдневни 60/1 DISCREET

-12%

165,187,-

ЧЕПКАЛКИ за уши 300/1 SEPTONA

-37%

59,94,-

ПЕНА за бричење 250мл. GILLETTE

-19%

188,233,-

ВЛОШКИ секојдневни 20/1 CAREFREE

-29%

66,93,-

ЛЕНТИ за депилација 20/1 VEET

-23%

236,308,-

БРИЧ 4/1 VENUS

-15%

155,182,-

КРЕМА за депилација 135гр. ELEA

-15%

229,270,-

ВЛОШКИ циклусни 16/1ALWAYS ULTRA

-25%

85,114,-

СРЕДСТВО за рачно миење садови 1350мл. TIPSO

-15%

99,116,-

КАПСУЛИ за машинско миење садови 84/1 FAIRY

СРЕДСТВО за рачно миење садови 650мл. FAIRY

500 50

-15%

129,151,-

-13%

999,1152,-

КАПСУЛИ за машинско перење алишта 14/1 FAKS

-22%

295,377,-

КАПСУЛИ за машинско миење садови 27/1 FINISH

СРЕДСТВО за рачно миење садови 900мл. AVA

-25%

-13%

389,-

1000

522,-

86,99,-

100

ДЕТЕРГЕНТ течен за облека 2600мл. DUEL

-25%

299,399,-

ДЕТЕРГЕНТ течен за облека 2700мл. VIOLETA

500 50

-9%

455,-

ДЕТЕРГЕНТ за алишта 4кг. ARIEL

-15%

679,-

338,-

50

349,-

383,-

-13%

500

-23%

349,-

ДЕТЕРГЕНТ за алишта 2кг. LENOR

ДЕТЕРГЕНТ течен за облека 2700мл. NILA

ДЕТЕРГЕНТ течен за перење алишта 40 перења LENOR

-15%

795,-

679,-

390,-

795,-

КАПСУЛИ за перење алишта 11/1 LENOR

-13%

338,390,-

-13%

338,-

КАПСУЛИ за перење алишта 31/1 LENOR

390,-

ДЕТЕРГЕНТ течен за перење алишта 2кг. LENOR

-15%

679,795,-

СЕКОГАШ БЕСПРЕКОРНО ЧИСТO! СРЕДСТВО за санитарии 500мл. COOP

СПРЕЈ одмастувач 750мл. COOP

СРЕДСТВО за тоалет за белеење 750мл. COOP

СРЕДСТВО за тоалет 750мл. COOP

69,-

СРЕДСТВО за санитарии 750мл. COOP

99,59,-

84,-

69,-

ОДСТРАНУВАЧ на бигор 750мл. COOP

69,-

ОДМАСТУВАЧ 750мл. COOP

СРЕДСТВО за дезинфекција на дрвени подови 1л. COOP

СПРЕЈ одмастувач 750мл. COOP

СРЕДСТВО за дезинфекција на подови 1л. COOP

84,-

СРЕДСТВО за рачно перење алишта 750мл. COOP

79,-

99,СРЕДСТВО за дезинфекција на подови 1л. COOP

99,-

СПРЕЈ за стакло 750мл. COOP

СПРЕЈ за чистење на дрвени површини 500мл. COOP

СПРЕЈ за метални површини 500мл. COOP

109,-

ГЕЛ за машина за садови 250мл. COOP

СЈАЈ за машинско миење садови 500мл. COOP

99,-

79,-

89,-

ГЕЛ за машина за садови 640мл. COOP

59,-

КАПСУЛИ за машинско миење садови 26/1 COOP

КАПСУЛИ за машинско миење садови all in 30/1 COOP

199,229,79,-

209,-

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ EДИНСТВЕНО ДОСТАПНИ ВО

99,-

КАПСУЛИ за машинско перење алишта 28/1 PERSIL

-37%

499,-

ОМЕКНУВАЧ за облека 1500мл. LENOR

500

ОМЕКНУВАЧ за облека 950мл. BOHOR

-13%

50

-17%

236,-

792,-

135,-

272,-

ЛОВЕЦ НА БОИ 24/1 DR.BECKMANN

-23%

189,244,-

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА 3слојна 10/1 VIOLETA

-22%

199,254,-

163,-

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА 3слојна 12/1 SELPAK

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА 3слојна 10/1 CAMELIA

-19%

239,-

-14%

189,-

296,-

220,-

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА 4слојна 10/1 PERFEX

-39%

185,-

БРИШАЧ 2слоен 1/1 VIOLETA

-31%

209,302,-

302,-

МАРАМЧИЊА за домаќинство 36/1 PRESTO

-16%

49,58,-

МАРАМЧИЊА за домаќинство 72/1 GLOSS

-23%

75,98,-

СРЕДСТВО за чистење 600мл. ARF

-14%

147,170,-

СРЕДСТВО за дрвени површини 750мл. EMSAL

СРЕДСТВО за чистење 750мл. + СРЕДСТВО за чистење 750мл. AJAX

СРЕДСТВО за чистење 750мл. EMSAL

-30%

-26%

126,-

166,-

180,-

169,-

225,-

СЕТ

СРЕДСТВО за чистење фрижидери 250мл. DR.BECKMAN

СРЕДСТВО за wc школки 700мл. BREF

-22%

- 45%

196,-

-29%

172,243,-

-34%

125,-

196,-

176,-

100

СИЈАЛИЦА лед PHILIPS

-18%

96,-

252,-

МОП памучен со рачка 1/1 PEREX

ОСВЕЖУВАЧ за простории 19мл. AIRWICK

-30%

50,71,-

10

189,-

240,-

МОП + KOФА VILEDA

10 -33%

1595,-

КРПА микрофибер 2/1 VILEDA

СЕТ

-34%

165,-

2394,-

250,-

400 40

ЛЕПАК 3гр. LOCKTITE

100

БАТЕРИИИ 10/1 ENERGIZER

-15%

175,207,-

100 10

БАТЕРИИИ 4/1 PANASONIC

-32%

73,107,-

100 10

ХРАНА за миленици 300гр. FRISKIES

-33%

59,-

ХРАНА за миленици 300гр. WHISKAS

-32%

88,-

87,128,-

ХРАНА за миленици 85гр. SHEBA

-32%

32,47,-

-32%

-28%

46,64,-

ХРАНА за миленици 70гр. PEDIGREE

46,68,-

ХРАНА за миленици 90гр. PURINA

Тетратка Тетратка -22%

-15%

69 ,89

,-

,-

Тетратка -19%

33 ,39

Тетратка

39 ,-

-16%

48,

16 ,19 ,-

СЕТ пенкала 3/1

СЕТ моливи со гума 5/1 -18%

75 ,91 ,-

50

-21%

5

Тетратка

Тетратка

29 ,-

55 ,65

33,

,-

-12%

-15%

99 ,125 ,-

-21%

Тетратка

Тетратка

,-

,-

-18%

Тетратка

,-

,-

99 ,125 -21%

99 ,125 -21%

,-

Тетратка

49 ,60

Тетратка

76 ,96

79 ,96 -18%

УЧИЛИШЕН СЕТ

116,-

СЕТ ГУМИ ЗА БРИШЕЊЕ 8/1

78,-

СЕТ СТИКЕРИ

77,-

РАНЧЕ

175,НОТЕС А5

154,-

НОТЕС А5

128,НОТЕС А5

128,НЕСЕСЕР

140,-

НЕСЕСЕР

140,-

СЕТ МОЛИВИ 5/1

77,-

НЕСЕСЕР

201,-

НOTЕС + 4 ПЕНКАЛА

171,-

НOTЕС

148,-

НOTЕС 3/1

257,-

НЕСЕСЕР 205x135cm

148,-

НЕСЕСЕР 205x135cm

СЕТ ПЕНКАЛА 3/1

130,-

СЕТ ГУМИ ЗА БРИШЕЊЕ 8/1

78,-

55,СЕТ ГУМИ ЗА БРИШЕЊЕ 4/1

148,-

НОТЕС А5

123,НОТЕС А5

РАНЧЕ

123,-

175,-

СЕТ МОЛИВИ 2/1

НОТЕС А5

128,-

78,-

НЕСЕСЕР СЕТ МОЛИВИ 5/1

201,-

77,ПЕНКАЛО ВО ПОВЕЌЕ БОИ

87,-

СЕТ ГУМИ ЗА БРИШЕЊЕ 8/1

78,-

СЕТ гуми 4/1 СЕТ пенкала 3/1

42 ,49

СЕТ пенкала 2/1

39 ,45

32 ,36

,-

,-

-11%

СЕТ гуми 4/1

,-

59 ,73

-13%

,-

-19%

Пенкало

Пенкало

5,-

18 ,20 ,-

Гуми

-10%

Ножици

-14%

9,-

-15%

Лепак во стик

35 ,41

29 ,34

,-

,-

-15%

-18%

СЕТ маркери 4/1

49 ,61 ,-

Маркер

75 ,91

50

,-

5

Маркер

49 ,56

-20%

,-

-13%

СЕТ маркери 2/1

-22%

29 ,33 ,-

Колаж Б5

-12%

69 ,88 ,-

-10%

45 ,50 ,-

Едукативна боенка

Блок бр5 со рачка

59 ,73

Пластелин

137 ,147 ,-

,-

Пластелин 8/1

75 ,- 16% 89 -

,-

-19%

ЛИНИЈАР

81,ЛИНИЈАР

47,72,-

79,ЛИНИЈАР СО АГЛОМЕР

ОСТРИЛКА

179,-

СЕТ ЛАСТИК

СЕТ ЛАСТИК

СЕТ НОЖИЦИ 4/1

89,-

СЕТ МЕМО СТИКЕРИ

106,-

95,СЕТ ШТИПКИ 10/1

СЕТ МЕМО СТИКЕРИ

СЕТ ИГЛИ 150/1

КАНЦЕЛАРИСКИ СЕТ 4/1

75,177,-

77,-

96,-

СЛИКАРСКО ПЛАТНО 22х28cm

213,-

СЕТ ЧЕТКИ ЗА БОЕЊЕ 5/1

СЕТ ЧЕТКИ ЗА БОЕЊЕ 10/1

107,-

232,-

СЕТ ДУО ФЛОМАСТЕРИ 6/1

270,-

СЕТ СЕЛОТЕЈП 3/1

СЛИКАРСКО ПЛАТНО 28х28cm

52,-

213,-

66,МИРИЗЛИВИ МРСНИ БОИ 10/1

148,-

СЕТ ПЕЧАТИ 4/1

СЕТ ЕТИКЕТИ

54,-

СЕТ ДРВЕНИ БУКВИ

СЕТ ЕТИКЕТИ

СЕТ ЕТИКЕТИ

116,-

116,-

СЕТ ЕТИКЕТИ

54,-

386,-

СЕТ ПРИВЕЗОК

171,-

Темперни бои 6/1 -

18%

199 ,244 ,-

50 5 Темперни бои 10/1 -

114 ,137

Темперни бои 12/1

17%

-14%

85 ,92

,-

,-

Водени бои 12/1

185 ,214 ,-

Мрсни бои 12/1 -20%

Мрсни бои 12/1

33 ,41

23 ,28

,-

,-

Водени бои 12/1

-18%

135 ,164 ,-

-14%

-22%

Фломастери 12/1

Фломастери 12/1

125 ,145

59 ,76

,-

,-

-20%

Фломастери 12/1

49 ,61

Водени бои 12/1

,-

32 ,37

-14%

,-

-23%

Дрвени бои 12/1

165 ,189 ,-

100 10

-12%

-13%

-17%

Дрвени бои 12/1

Дрвени бои 12/1

Дрвени бои 12/1

36 ,41 ,-

69 ,79 ,-

75 ,90 ,-

ГУЛАШ

OРИЗ

со шампињони

1KG

1KG

50 5

-12%

149,169,-

cвежа РИБА

За сите љубители на медитеранската кујна, сега на чекор поблиску до вас, во рибарницата на Супер Тинекс: Цветен, Годел, Млечен, Првомајска, Кончар, Зебра, Драмски, Куманово, East Gate Mall и Деликатесен Тинекс Беко. Изобилство од свежа морска и речна риба и морски плодови. Грижете се за себе, згответе вкусен и здрав оброк за вас и вашето семејство.

50 5

289,319,-

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2024 MYDOKUMENT.COM - All rights reserved.