Festes de Sant Joan i els Elois 2016

Festes de Sant Joan i els Elois 2016 MARTINA CAÑAS IBAÑEZ_ P3 Prats de Lluçanès 4t CONCURS DE FOTOGRAFIA INSTAGRAM DE SANT JOAN I ELS ELOIS 2016 #

2 downloads 122 Views 1MB Size

Recommend Stories

Story Transcript

Festes de Sant Joan i els Elois 2016

MARTINA CAÑAS IBAÑEZ_ P3

Prats de Lluçanès

4t CONCURS DE FOTOGRAFIA INSTAGRAM DE SANT JOAN I ELS ELOIS 2016 #SantJoaniElois2016 #PratsdeLluçanès Bases • Entraran a formar part del concurs totes aquelles persones que pugin fotografies a Instagram amb les dues etiquetes #SantJoaniElois2016 i #PratsdeLluçanès i que segueixin el perfil @pratsdellucanes. • Les fotografies participants es dividiran en tres categories: Trobada Gegantera, la Passada i el Contrapàs i Cursa dels Elois • El concurs comença el 18 de juny de 2016 a les 00:00h i acaba el 28 de juny a les 23:59h. • Les fotografies han de ser fetes amb dispositiu mòbil i se’n poden presentar tantes com es desitgi. • Les imatges participants es podran veure a la web municipal www.pratsdellucanes.cat

Premis • Un val de 60 euros per comprar material fotogràfic a Foto Contrast de Prats de Lluçanès per al guanyador de cadascuna de les categories: • La millor fotografia de la trobada de Gegants en motiu del 30è aniversari dels Gegants de Prats de Lluçanès. • La millor fotografia de la Passada i del Contrapàs. • La millor fotografia de les Curses dels Elois.

Jurat El jurat estarà format per 3 professionals i aficionats a la fotografia i el disseny del Lluçanès i de Prats de Lluçanès. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer el dijous 7 de juliol de 2016, a través dels comptes de Facebook, Instagram i Twitter de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, a la web www.pratsdellucanes. cat, i a través d’un missatge a la fotografia guanyadora. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu [email protected] per coordinar els detalls de l’entrega dels premis que tindrà lloc el dissabte 23 de juliol, al vespre.

Ús de les imatges La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes #SantJoaniElois2016 i #PratsdeLluçanès significa l’acceptació d’aquestes bases. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès a través de les xarxes socials i a la web municipal citant-ne l’autoria. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

SALUTACIÓ Pradenca, pradenc, Tens a les mans el programa de les Festes de Sant Joan i els Elois de Prats de Lluçanès d’aquest 2016. Les ganes que arribin, la il·lusió amb què les vius i aquell record que te’n queda són aspectes transcendentals de les Festes. I cadascú les viu a la seva manera, com pot i amb els espais de compartiment que té oportunitat de tenir. En el document que tens als dits hi trobaràs tots els actes que conformen aquesta amplíssima programació. Una programació que la viurem una sola vegada, encara que ens permetrà reviure moments que es repeteixen cada any gràcies sobretot als elements tradicionals i populars que ens mantenen ferms generació rere generació, amb la seguretat que l’any vinent hi tornarem. De novetat, a banda d’alguns aspectes que ja descobriràs, és també que aquesta programació la podràs trobar a la nova APP de Prats de Lluçanès, per tant, pots tenir tot el reguitzell d’activitats al teu mòbil només descarregant-te-la! I és que els mòbils, tauletes i aparells electrònics ens han canviat el model de comunicació i vida. Generalment en positiu, i en unes Festes com aquestes, ens ajuden a ampliar-les més, a fer-les encara més participades, a anunciar-les i difondre-les millor, a compartir-ne més elements. Endinseu-vos, doncs, en aquest programa de les Festes per fer-ne una primera aproximació. Ha estat elaborat amb molta energia i ganes, fet possible entre tota la quantitat d’entitats i persones que hi estan implicades. Així les coses, només queda fer un agraïment sincer a totes aquestes persones i entitats. A esperonar-te a tu a participar, sortir al carrer i gaudir, a convidar a gent d’arreu perquè vinguin a conèixer les Festes i l’entorn. Ah, i desitjar a tots MOLT BONES FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS! Isaac, Montserrat, Anna, Glòria, Iolanda, Montse Alcalde i Regidores de l’Equip de Govern de Prats de Lluçanès

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

FESTES DELS BARRIS DEL DILLUNS, 30 DE MAIG, AL DIVENDRES, 3 DE JUNY Jocs de cucanya amb curses de sacs, trencar l’olla o el bugader i l’elecció de l’hereu i la pubilla de cadascun dels barris. En cas de pluja, els jocs de cucanya i els balls es faran la setmana següent al mateix lloc. Organitza: Pubilles i Hereus. Dilluns, 30 de maig. Festa del barri dels Capgrossos. A dos quarts de 6 de la tarda, a la Pista del Passeig, Jocs de cucanya per a la quitxalla. A les 9 del vespre, a davant de Cal Tià, concert d’acordionistes i venda d’entrepans a 3 euros. Durant el ball, elecció de l’hereu i la pubilla del Barri dels Capgrossos 2016.

Dimarts, 31 de maig. Festa del barri de les Sargantanes. A les 6 de la tarda, a la plaça Nova, Jocs de cucanya per a la quitxalla. A dos quarts de 10 de la nit, al mateix lloc, actuació de country i coca amb xocolata i fuet. Durant l’actuació, elecció de l’hereu i la pubilla del Barri de les Sargantanes 2016 i sorteig d’una panera.

Dimecres, 1 de juny. Festa del barri dels Llangardaixos. A les 6 de la tarda, a la plaça de l’Onze de setembre, Jocs de cucanya per a la quitxalla. A les 10 de la nit, al mateix lloc, ball amb Jordi Bruch. Durant el ball, elecció de l’hereu i la pubilla del Barri dels Llangardaixos 2016.

Dijous, 2 de juny. Festa del barri dels Escuraossos. A les 6 de la tarda, a la plaça Vella, Jocs de cucanya per a la quitxalla. A les 10 de la nit, al mateix lloc, ball amb Jordi Bruch. Durant el ball, elecció de l’hereu i la pubilla del Barri dels Escuraossos 2016.

Divendres, 3 de maig. Festa del barri de les Salamandres. A les 6 de la tarda, a la plaça de Catalunya, Jocs de cucanya per a la quitxalla. A les 10 de la nit, al mateix lloc, ball amb Jordi Bruch. Durant el ball, elecció de l’hereu i la pubilla del Barri de les Salamandres 2016.

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

OBRIM DE NIT DISSABTE, 4 DE JUNY A partir de les 5 de la tarda i fins a la matinada, als carrers del poble, Promocions, degustacions, espectacles al carrer, dansa aèria, música en directe, Pep Cols i Aquell Parell. A dos quarts de 12 de la nit, al Passeig del Lluçanès: Fi de festa amb Miquel del Roig. Organitza: Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès, Taula de Dinamització Econòmica i Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Trial

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

DIUMENGE, 5 DE JUNY De les 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, al Passeig del Lluçanès, Recorregut del trial amb tres voltes de sis zones cadascuna, passant pel passeig del Lluçanès i fins als voltants del Restaurant Cal Quico. Organitza: Moto Club Baix Berguedà i Col·lectiu de Trialers de Prats de Lluçanès.

Festival de patinatge DIUMENGE, 5 DE JUNY A les 6 de la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports,

Contes que roden. Preu de l’entrada: 3 euros amb tires pel sorteig d’una panera i d’altres premis. Es comptarà amb la presència d’altres clubs convidats. Organitza: Club Patí Lluçanès.

Festa dels mandales DISSABTE, 11 DE JUNY A les 11 del matí, a la Sala de Cal Bach, Xerrada Sant Jordi: Art i simbologia a càrrec de Dimitri Coppola.

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

A les 9 del vespre, a la Sala de Cal Bach, Cant terapèutic vibracional amb Pep Estrada – Om namo. Organitza: M. Carme Arnau.

final de curs: Escola Lluçanès DISSABTE, 11 DE JUNY A dos quarts de 7 de la tarda, a la Sala Polivalent Municipal, Festa de final de curs de l’Escola Lluçanès: Alícia al país de les meravelles. (programació a part) Obert a Tothom. Organitza: Escola i AMPA de l’Escola Lluçanès.

final de curs: Escola FEDAC Prats DIUMENGE, 12 DE JUNY A la tarda, a la Sala Polivalent Municipal, Festa de final de curs de l’Escola FEDAC Prats amb berenar-sopar per a tots els assistents. Organitza: Escola i AMPA FEDAC Prats.

final de curs: La pitota DIVENDRES, 17 DE JUNY A les 4 de la tarda, a l’Escola Bressol municipal La Pitota, Festa final de curs de l’Escola Bressol municipal La Pitota. Representació musical i berenar. Tot seguit, animació infantil a càrrec de l’AMPA de l’Escola Bressol La Pitota. Organitza: Escola Bressol La Pitota i AMPA de l’Escola Bressol La Pitota.

final de temporada del Cb Prats DIVENDRES, 17 DE JUNY A dos quarts de 9 del vespre, a la Sala Polivalent Municipal, Festa de final de temporada del Club Bàsquet Prats de Lluçanès. Organitza: Club Bàsquet Prats de Lluçanès.

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

23a TROBADA DE GEGANTS 30è Aniversari dels Gegants DISSABTE, 18 DE JUNY A les 5 de la tarda, davant del Cafè Orient a l’Avinguda de Pau Casals, Arribada de les colles geganteres i plantada dels gegants participants. Amb la participació de les colles geganteres: Gegants de Catalunya (Treball i Cultura), Aiguafreda, Alpens, Artés, Avinyó, Carrer de la Riera de Vic, Esbart de Badalona, Gironella, Lloret de Mar, Lluçà-Santa Eulàlia de Puig-Oriol, Manlleu, Montcada i Reixac, Navàs, Olost, Roda de Ter, Santa Maria d’Oló, Sant Bartomeu del Grau, Sant Feliu Sasserra, Sant Julià de Lòria, Santpedor, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Castellet, Sant Vicenç de Torelló, Torelló i Vilassar de Dalt. Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

A les 6 de la tarda, al mateix lloc, Inici de la cercavila de la 23a Trobada de Gegants . Se sortirà del Cafè Orient, seguint per l’avinguda de Pau Casals, s’entrarà al passeig del Lluçanès passant per davant de Cal Bach, se seguirà per l’avinguda de Pau Casals, carrer Major, plaça de l’Església, carrer de les Escoles, carrer de l’Aragó, carrer de la Lira, carrer del Bruc, carrer de les Escoles, plaça de l’Onze de setembre, carrer de la Resclosa, carrer del Mercat i plaça Nova amb ballada final dels gegants participants. Tot seguit, a la plaça de la Roca Xica, Sopar geganter. Organitza: Colla Gegantera de Prats de Lluçanès. A les 11 de la nit, al Pavelló Municipal d’Esports,

Concert amb Antídot Ska Band, Oques Grasses i Obeses. Obertura de portes a les 10 de la nit. Venda d’entrades anticipades a 10 euros a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, Infoactiva’t i venda on line a www.pratsdellucanes.cat fins el dissabte 18 de juny a les 2 del migdia. Venda d’entrades a taquilla a 13 euros. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès i Festes per Prats.

19a Trobada de Puntaires DIUMENGE, 19 DE JUNY De les 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, al Passeig del Lluçanès, Durant la trobada, exposició de puntes al coixí a la Sala de Cal Bach. Organitza: Associació de Puntaires de Prats de Lluçanès.

2a Diada de Colles Castelleres

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

DIUMENGE, 19 DE JUNY D’11 del matí a les 2 del migdia, a la plaça Vella, 2a Diada de Colles Castelleres de la Gavarresa amb els Castellers de Berga, la Colla Castellera Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de Santpedor. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès i colles castelleres de la Gavarresa.

10è Campionat de bitlles DIUMENGE, 19 DE JUNY A les 6 de la tarda, a l’avinguda de Rafel Casanova. Organitza: Consorci del Lluçanès.

FINAL DE CURS: CENTRE OBERT DIUMENGE, 19 DE JUNY A les 4 de la tarda, als Jardins de Cal Bach, Berenar i resum del que s’ha fet durant l’any. Organitza: Centre Obert de Prats de Lluçanès.

FINAL DE CURS: ESCOLA DE MÚSICA DIMARTS, 21 DE JUNY A dos quarts de 6 de la tarda, a la Sala Polivalent Municipal, Concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol. Organitza: Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol.

Presentació de llibre Dimecres, 22 de juny A dos quarts de 10 del vespre, a la Sala de Cal Bach, Ermites del Lluçanès sota els estels, de Xavier Serra. 39 fotografies d’ermites del Lluçanès captades de nit. Organitza: Xavier Serra

REVETLLA DE SANT JOAN DIJOUS, 23 DE JUNY A dos quarts de 8 del vespre, al balcó de l’Ajuntament Vell, Encesa del petardàs infantil a càrrec dels guanyadors del Concurs de Cartells. Col·laboració: I aquesta set! Tot seguit, al mateix lloc, Cercavila infantil amenitzada per la Txaranga Tximeletak. Se sortirà des de la plaça Nova, se seguirà pel carrer de l’Orient, avinguda de Pau Casals, carrer del Doctor Trullàs, carrer Major, plaça Vella, carrer de Josep Cirera, plaça de Perot Rocaguinarda, carrer de la Font, carrer del Pont i plaça Nova. A dos quarts de 9 del vespre, a la plaça Nova, Rebuda de la Flama del Canigó, lectura del Manifest de la Diada Nacional dels Països Catalans i encesa del peveter. Organitza: Òmnium cultural, Set de córrer, Unió Ciclista del Lluçanès, Consorci del Lluçanès i Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Per tercer any consecutiu fem el cicle complert per tal que la Flama del Canigó arribi al Lluçanès. Dimecres 22 de juny al matí, Òmnium Cultural la recull al Castellet de Perpinyà, on està dipositada al llarg de l’any, i la porta al Canigó. Allí farà el relleu amb l’equip Set de Córrer, que faran la Regeneració la nit del 22 al 23 de juny al cim d’aquesta muntanya màgica, i la portaran fins al Coll d’Ares per fer el relleu amb la Unió Ciclista del Lluçanès, el dijous 23 de juny al migdia. Llavors, dinar de germanor, i a la tarda, repartiment de la Flama del Canigó al Lluçanès. Si t’interessa venir i compartir aquest símbol d’unió dels Països Catalans, contacta amb qualsevol de les entitats organitzadores.

A continuació, al mateix lloc, Cercavila amb la Flama del Canigó i els Gegants de Prats de Lluçanès fins a la plaça Vella. A dos quarts de 10 de la nit, a la plaça Vella, Lectura del Manifest de la Diada Nacional dels Països Catalans i encesa de la foguera de Sant Joan amb audició de sardanes, repartiment de coca amb xocolata i moscatell. A dos quarts de 12 de la nit, a la plaça Vella, Ball de revetlla amb l’Orquestra Girasol. (En cas de pluja se celebrarà al Pavelló Municipal) Seguidament, a la Sala Polivalent Municipal, Espai jove amb Dj Cruz. Entrada gratuïta. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès, Festes per Prats i Unió Esportiva Prats de Lluçanès.

SANT JOAN DIVENDRES, 24 DE JUNY Al matí, al Passeig del Lluçanès, 38a edició del Cros de Sant Joan. De dos quarts de 10 a les 11 del matí, inscripcions. A les 11 del matí, inici. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès / Col·labora: Club Triatló Lluçanès. A les 6 de la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports, Concert de tarda a càrrec de l’orquestra Rosaleda. Entrada gratuïta. Organitza: Festes per Prats i Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

A les 10 de la nit, al balcó de l’Ajuntament Vell, Encesa del petardàs. Organitza: I aquesta set! A dos quarts d’11 de la nit, davant de Cal Tià, Concentració de carreters, cavalls, mules, ases, carruatges, músics, cercavila i tradicional Marxa de les torxes. Acompanyats pel Grup Orquestral de Prats de Lluçanès i la Txaranga Tximeletak. Tot seguit, a la plaça Vella i a la plaça Nova, Ballada del Contrapàs. Seguidament, Traca final i continuació de la cercavila amb la Txaranga Tximeletak fins a la plaça de la Roca Xica. A continuació, Castell de focs a càrrec de la Pirotècnia Igual. A dos quarts d’1 de la nit, al Pavelló Municipal d’Esports, Ball de gala amb l’Orquestra Rosaleda. Entrada gratuïta. A la mitja part, elecció de la pubilla, les dames d’honor, l’hereu i els fadrins de Prats de Lluçanès 2016. (Podeu reservar taules a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.) En acabar el ball, al mateix lloc, Espai jove amb Dj Grande i Dj Chacón. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès i Festes per Prats. Per tal d’aconseguir una millor coordinació i agilitat en el desenvolupament de la festa, seria bo que respectéssim l’espai de cada grup que forma la cercavila, per aquest ordre: CARRETERS, TRAGINERS, AUTORITATS, TXARANGA i l’INICI DE LA COMITIVA; per tal de no prendre mal, també recomanem que els cotxets i els infants se situïn al final de la comitiva. La Txaranga deixarà de tocar abans d’entrar a la plaça Vella, on ho farà el Grup Orquestral de Prats. A la plaça Nova caldria que tot el seguici donés la volta completa per a poder-se situar correctament a l’hora de ballar el Contrapàs. Una vegada acabat aquest, després de la traca, es podrà tornar a seguir la Txaranga fins a l’indret on hi haurà el castell de focs.

DIA DELS ELOIS DISSABTE, 25 DE JUNY A les 9 del matí, al Polígon Industrial de Les Saleres, Trobada de carros, cavalls, mules i ases. Seguidament, al mateix lloc, Esmorzar de carreters. En acabar, pels carrers del poble, Recorregut de carros, cavalls, mules i ases.

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

Organitza: Carreters del Lluçanès. A les 11 del matí, a l’Església parroquial, Missa en honor al Sant. Seguidament, a la Pista de la Fassina al Passeig del Lluçanès, Tast de coca beneïda i barreja. A dos quarts d’1 del migdia, davant de Cal Tià, Concentració de carreters, mules, cavalls, ases, carruatges i músics. A continuació, des del mateix lloc, Inici de la Passada acompanyada pel Grup Orquestral de Prats de Lluçanès i la Txaranga Tximeletak. A la plaça Vella i a la plaça Nova, Ballada del Contrapàs. A les 5 de la tarda, a la plaça Nova, Concentració dels animals que correran a les curses, benedicció, inscripcions i lliurament de dorsals. Tot seguit, sortida en grup cap a l’inici de la cursa i cap a Sant Sebastià. A les 6 de la tarda, al camí de l’ermita de Sant Sebastià, Curses dels Elois Organitza: Grup Curses dels Elois. En acabar, a la plaça Nova, Repartiment de premis de les curses i del concurs escolar de cartells de Sant Joan i els Elois 2016. A dos quarts de 8 del vespre, al Passeig del Lluçanès, Audició de sardanes amb la Cobla Ressò. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès. A dos quarts d’1 de la nit, al Pavelló Municipal d’Esports, Ball amb el grup de versions La Banda del Coche Rojo. Entrada gratuïta. Tot seguit, al mateix lloc, Discomòbil amb Dj Xandri. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès i Festes per Prats. Per tal d’aconseguir una millor coordinació i agilitat en el desenvolupament de la festa, seria bo que respectéssim l’espai de cada grup que forma la cercavila, per aquest ordre: CARRETERS, TRAGINERS, AUTORITATS, TXARANGA i l’INICI DE LA COMITIVA; per tal de no prendre mal, també recomanem que els cotxets i els infants se situïn al final de la comitiva. La Txaranga deixarà de tocar abans d’entrar a la plaça Vella, on ho farà el Grup Orquestral de Prats. A la plaça Nova caldria que tot el seguici donés la volta completa per a poder-se situar correctament a l’hora de ballar el Contrapàs.

MERCAT DIUMENGE, 26 DE JUNY Durant tot el matí, al centre del poble, Mercat setmanal i comerços oberts fins al migdia.

3a Festa Tot Terreny DIUMENGE, 26 DE JUNY A les 9 del matí, a la plaça de Cal Xiquet, Prova cronometrada, acceleració d’asfalt amb històrics amb motos clàssiques, pilots habituals dels anys 70 i 80, convidats i campions. Organitza: Moto Club Lluçanès.

4a Tirada al plat

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

DIUMENGE, 26 DE JUNY De les 9 del matí a la 1 del migdia, a la bassa del Soler de n’Hug de la carretera de Pinós, Prova puntuable per la cinquena lliga de caçadors de Girona. Inscripcions al mateix lloc. Organitza: Societat de Caçadors de Prats de Lluçanès.

FESTA INFANTIL DIUMENGE, 26 DE JUNY De les 10 del matí a les 2 del migdia, al Passeig del Lluçanès, Inflables per a la canalla. Organitza: Ajuntament de Prats. A les 5 de la tarda, al Passeig del Lluçanès, Festa Cacaolat amb berenar per a tothom. Tot seguit, al mateix lloc, Espectacle infantil amb Els Xescos de la Companyia Lluçanenca. Organitza: Ajuntament de Prats.

EXPOSICIONS De l’1 al 12 de juny A la Sala de Cal Bach. Exposició de mandales. Horari: Dilluns, dimarts, dijous i divendres: de les 8 del matí a les 3 de la tarda. Dimecres: de les 8 del matí a les 7 de la tarda. Caps de setmana: de les 10 del matí a les 2 del migdia. Organitza: M. Carme Arnau.

Del 15 al 30 de juny A la Biblioteca Municipal Sant Jordi. Exposició del concurs de cartells de les Festes de Sant Joan i els Elois 2016. Horari: De dilluns a divendres: de les 5 de la tarda a les 8 del vespre. Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès.

18 de juny A la Sala de Cal Bach. Exposició de treballs de les puntaires. Horari: De les 10 del matí a les 2 del migdia. Organitza: Associació de Puntaires de Prats de Lluçanès.

Del 22 de juny al 10 de juliol A la Sala de Cal Bach. Ermites del Lluçanès sota els estels de Xavier Serra. 39 fotografies d’ermites del Lluçanès captades de nit. Horari de l’exposició amb l’autor: Divendres, 24 de juny: de les 12 a les 2 del migdia i de les 6 a les 8 de la tarda. Dissabte, 25 de juny: d’11 del matí a la 1 del migdia i de les 6 a les 8 de la tarda. Dissabtes: de les 6 a les 8 de la tarda. Diumenges: de les 12 a les 2 del migdia i de les 6 a les 8 de la tarda. Horari de l’exposició sense l’autor: Dilluns, dimarts, dijous i divendres: de les 8 del matí a les 3 de la tarda. Dimecres: de les 8 del matí a les 7 de la tarda. Organitza: Xavier Serra.

Tota la informació a l’APP de Prats de Lluçanès!

INFORMACIÓ GENERAL Per tal de poder celebrar alguns actes, us informem dels llocs, dies i horaris que no es podrà aparcar ni transitar. Agraïm la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties. Dissabte, 4 de juny Obrim de Nit A partir de les 3 de la tarda: carrer Major (intersecció carrer del Doctor Trullàs) fins a la plaça Vella – plaça de l’Església - carrer de Mossèn Josep Valls – carrer del Mercat (intersecció carrer de la Reforma) – plaça Nova. Dissabte, 18 de juny Trobada Gegantera A partir de les 4 de la tarda a l’avinguda Pau Casals. Recorregut de la cercavila: Orient – avinguda de Pau Casals – passeig del Lluçanès (entrada Cal Bach) – avinguda de Pau Casals – carrer Major – plaça de l’Església – carrer de les Escoles – carrer de l’Aragó – carrer de la Lira – carrer del Bruc – carrer de les Escoles –plaça de l’Onze de Setembre – carrer de la Resclosa – carrer del Mercat – plaça Nova. Dijous, 23 de juny Cercavila i Revetlla de Sant Joan A partir de les 6 de la tarda: plaça Nova, carrer de l’ Orient, avinguda de Pau Casals, carrer de Doctor Trullàs, carrer Major, plaça Vella, carrer de Josep Cirera, plaça de Perot Rocaguinarda, carrer de la Font, carrer del Pont i plaça Nova. Dimecres, 24 de juny. A partir de les 9 del vespre, Passada, Contrapàs i Castell de Focs A partir de les 9 del vespre: al carrer Major, plaça Vella, plaça de Perot Rocaguinarda, carrer de Josep Cirera, carrer de la Font, carrer del Pont i plaça Nova. Es desviarà el trànsit, direcció Manresa, pel carrer Major i el carrer de Josep Cirera. I direcció Vic-Gironella, pel carrer de la Resclosa, carrer de Sant Pere i carrer del Cinc de Febrer. A la recta del pavelló al voltant de les 12 de la nit. Dijous, 25 de juny Recorregut carreters De 8 a 12 del matí: carrer de Barcelona, plaça de Catalunya, carrer de Mossèn Jaume Mugosa, carrer del Serrat del Peric, carrer de Plangibert, carrer del Montseny, carrer de Montserrat, carrer de Vic, carrer Nou i plaça de la Roca Xica, carrer Major, plaça Vella, plaça de Perot Rocaguinarda, carrer de Josep Cirera, carrer de l’Hospital, carrer de Manresa, carrer de Sorribas, carrer de la Bonavista, carretera de Sabadell, carrer de la Reforma, carrer de Sant Pere, carrer del Bruc, carrer de la Lira, carrer Major i plaça Nova. Passada i Contrapàs A partir de les 11 del matí: al passeig del Lluçanès, carrer Major, plaça Vella, plaça de Perot Rocaguinarda, carrer de Josep Cirera, carrer de la Font, carrer de la Resclosa, plaça de l’Onze de Setembre, carrer de les Escoles, (carrer del Bruc, carrer de la Lira, carrer Major), carrer de la Reforma, carrer del Mercat i plaça Nova. Repartiment premis dels Elois A partir de les 4 de la tarda: plaça Nova.

PREMIS CURSES DELS ELOIS CAVALLS 1r. 280 € i trofeu 2n. 180 € i trofeu 3r. 100 € i trofeu

MULES 1r. 100 € i trofeu

CAVALLS

(infantil fins a 14 anys inclòs)

PONIS 1r. 45 € i trofeu

1r. 55 € i trofeu 2n. 45 € i trofeu 3r. 30 € i trofeu

2n. 25 € i trofeu

ASES

EL MÉS BURRO DE LA COLLA

1r. 45 € i trofeu

2n. 75 € i trofeu

2n. 25 € i trofeu

3r. 50 € i trofeu

3r. 20 € i trofeu

3r. 20 € i trofeu

1r. 75 € i trofeu 2n. 50 € i trofeu 3r. 25 € i trofeu

29è CONCURS DE CARTELLS FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS 2016 El repartiment dels premis es farà en el mateix acte de lliurament de trofeus dels guanyadors de les curses dels Elois. Tots els dibuixos participants restaran exposats a la biblioteca del 15 al 30 de juny. Premi P5 ANIOL SAU RUAIX

Premi 3r curs MARTI COSTA VIESPESCU

Premi 5è curs ARNAU VILARO COLL

Premi 1r curs ANGEL JIMENEZ CAMARGO

Premi 2n curs BIEL VALL VIÑAS

Premi 6è curs MARIA PUIGFERRAT DEALBERT

Premi 2n d’ESO KAOUTAR EL BAKRI

AGRAÏMENTS Agraïm la col·laboració de totes les persones, establiments i entitats que participen activament en l’organització i celebració de la FESTA: Associació de Puntaires de Prats de Lluçanès Carreters dels Lluçanès Centre Obert de Prats de Lluçanès Colla Gegantera de Prats de Lluçanès Colles Castelleres de la Gavarresa Consorci del Lluçanès Club Bàsquet Prats Club Patí Lluçanès Club Triatló del Lluçanès Col.lectiu de Trialers de Prats de Lluçanès Consell Escolar Municipal i centres d’educació de Prats de Lluçanès Dansa i Tradició Festes per Prats Futbol Club Pradenc Grup Curses dels Elois Grup Orquestral de Prats ...I aquesta set! Jurat del 29è Concurs de Cartells de Sant Joan i els Elois Jurat del 4t Concurs de fotografia Instagram de Sant Joan i els Elois Moto Club Lluçanès Moto Club Baix Berguedà M. Carme Arnau Òmnium Cultural Parròquia de Sant Vicenç Pubilles i Hereus de Prats de Lluçanès Set de córrer Societat de Caçadors de Prats de Lluçanès Unió Ciclista del Lluçanès Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès Unió Esportiva Prats de Lluçanès Xavier Serra

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès us desitja unes bones festes de Sant Joan i els Elois! Edita: Ajuntament de Prats de Lluçanès Dipòsit Legal: B 10481-2016

4t curs ARIADNA MARGINEDAS MASRAMON (ACCÈSSIT)

Ian Sánchez Gil | LOPEZ P3 OLALLA HERRERA P4

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2024 MYDOKUMENT.COM - All rights reserved.